onsdag 5. november 2008

Eppklubben

Jeg var i åresvis medlem av diverse bokklubber. De siste 10 årene har jeg holdt meg unna, men da jeg leste en reklame for bokklubben Epp bestemte jeg meg for å melde meg inn for å se hvordan den fungerte. Klubben er en del av de såkalte Tanum-bokklubber og ble stiftet etter sammenslåingen mellom Cappelen og Damm.

Jeg meldte meg inn på nettet, og det gikk raskt og greit. Jeg fikk tilgang med en gang og svingte meg rundt og bestilte to ekstra bøker, til vanlig medlemspris. Innmeldingspakken kom etter noen dager, men bøkene jeg bestilte i tillegg lar vente på seg. Så i dag ringte jeg for å høre om det var skjedd en feil med bestillingen min. Hold dere fast - det tar to uker fra man bestiller til man kan forvente boken i posten. Ikke nok med det: hovedbøkene kommer lenge etter at de er sluppet i bokhandlerne. Hæ - hva er poenget?

Fordelen med alle bokklubbene nå er at du slipper å forplikte deg til noe minstekjøp. Men jeg må altså være medlem i 11 1/2 måned til. Jeg trøster meg med at de forhåpentligvis har et bra medlemsblad.

Epp-klubben anbefales herved ikke - med mindre de klarer å få til et mer effektivt system som gjør at bøkene kommer i postkassen raskere.

1 kommentar:

  1. I dag kom bøkene jeg har bestilt. Nesten tre uker etter at jeg har bestilt. Bedre sent enn aldri, nå skal jeg kose meg med Drømmefakultetet av Sara Stridsberg og Lily Dahls fortryllelse av Siri Hustvedt. Men neste bestilling blir fra hoffleverandøren, haugen Bok.

    SvarSlett