tirsdag 2. desember 2008

Haugen bok

http://www.haugenbok.no

Vi kjøper mer og mer på nettet - og det finnes en rekke sites for kjøp av bøker. Jeg er ivrig netthandler av bøker og har forsøkt diverse sites. Favoritten er på en klar topp-plassering Haugen Bok.

Jeg har vært kunde hos Haugen bok siden 90-tallet - det var her jeg gjorde mitt aller første kjøp på nettet. Hvis du klikker deg inn ser du at det er oversiktlige sider. Det er lett å finne frem i de ulike kategoriene og det er gode omtaler av hver enkel bok. Haugen bok har alltid godt utvalg i kategorien bøker på tilbud og med jevne mellomrom sender de ut en tilbudskatalog med virkelig gode tilbud.

Det som først og fremst gjør Haugen til den beste bokhandlene på nett er rask levering og utmerket service. Jeg har opplevd å få en bok jeg ikke hadde bestilt og de tok regningen umiddelbart. Dette er i og for seg ikke noe overraskende - det kan man forvente. Men da jeg ved en anledning kom til å bestille samme boken to ganger fikk jeg beskjed om at greit nok - du betaler for en. Den andre kan du gi til skolebiblioteket eller som gave til en venn. Jeg vet at Amazon også gjør dette - men har ikke opplevd det i Norge tidligere - eller senere.

Sender man en mail til Haugen bok får man svar i løpet av kort tid. På noen nettsider føles det som om butikken egentlig ikke eksisterer - det er ikke mulig å sende mail, eller man får automatiske svar når man sender mail. Sånn er det ikke på Haugen bok. Der får man svar, undertegnet med navn og kontaktinformasjon.

Jeg har sammenlignet Haugen bok med feks Bokkilden som for så vidt er en god netthandel, men det tar vanvittig lang tid når man søker på bøker. Hos Haugen kommer resultatet med en gang.

Er du julestresset og har lite tid - gjør som meg. Jeg bestiller alle julebokgavene hos Haugen bok - med en kopp gløgg på skrivebordet og julemusikk i radioen. Og julefreden senker seg..

God handel!

4 kommentarer:

 1. Jeg er også svært fornøyd med Haugen! En gang hadde jeg betalt en regning to ganger, og da ringte de til meg.

  SvarSlett
 2. Jeg synes også Haugen er en bra bokhandel, men jeg bruker stort sett bokkilden når det kommer til romaner. Ved semesterstart saumfarer jegx antall bokhandler på nett for å finne den billigste utgaven, hehe

  SvarSlett
 3. Prøv disse sitene for pensumbøker:
  pugg.no
  bokdeal.no
  bokami.no
  ibok.no
  skole-torget.no
  finnbok.no
  bruktskolebok.no
  Hvis du er heldig finner du noe der.
  Så er det selvsagt Gnist.no (Akademika). Som en regel sammeligner jeg bokprisene på de norske sitene med Amazon. Spesielt når kursene er lave, slik dollaren var lenge, kan det lønne seg. Tvi, tvi!

  SvarSlett
 4. Ja, jeg kjenner til samtlige du har ramset opp, bortsett fra bokdeal, men jeg er litt sær for jeg vil aller helst ha en bok som er helt ny, eller nesten urørt, ihvertfall når det er bøker jeg vet jeg kommer til å ha glede av og lese også i fremtiden når jeg er ferdig med skolen og er godt inne i arbeidslivet :)

  SvarSlett