tirsdag 29. desember 2009

Den onde greven - en grufull begynnelse

Jeg har netopp lest en bok som er skrevet av Lemony Snicket.
den handler om de veloppdragene søsknene Violet, Klaus og Sunny Baudelaire som mister foreldrene i en brann. De bor først hos en gammel venn av foreldrene med navn mr.Pho. Den nye vergen er en fjern sletning som kaller seg grev Olaf og en tatovering formet som et øyne på ankelen. Etterhvert merker søsknene at han ikke er en engel... De finner ut at han har onde hensikter og de må bruke evnene Violet (14 år) har som finner opp masse rare ting, Klaus (12 år) som har kunskap fra alle bøkene han har lest og Sunny som har sylskarpe tenner og biter i alt og alle.

Denne boken er veldig trist og bra og hvis du leter etter en koselig bok så IKKE les denne.

Freiafrida -98

4 kommentarer:

 1. jeg har også lest den onde greven-en grufull begynnelse. Jeg må si, at det er en meget fasinerende bok, men den er andeles trist.
  De stakkars Baudelaire - barna må gå gjennom masse trste og skrekklige opplevelser takket hvære den onde og grumske Grev Olaf.Det som skjer i denne boken kan være det minst falige tingene disse stakkars barna må gjennomgå.

  SvarSlett
 2. Enig med deg Anonym. Men ellers liker jeg boka. Har lest hele serien. Mange dør. Bad, Bad, Bad. Men ellers, liker jeg boka. Den ender også litt dårlig. Denne boka ender dårlig og innholdet er det også mye trist. Men det er veldig spennende selvom. Boka/serien anbefaler jeg de som liker spenning og krimm. Og som ikke bryr seg helt om hvordan boka slutter.

  SvarSlett
 3. Hei - dette står i wikipedia, det er en god forklaring på V.M.S: V.M.S. inneholder mye mystikk. V.M.S. er en hemmelig organisasjon som Baudelaire-foreldrene var med i. Mange andre har vært med i denne organisasjonen, men det var ikke alltid fine tider der. Noen spesielle personer er med, som barna aldri ville gjettet på at de var der. V.M.S. sitt merke er et bilde av et litt skummelt øye som forfølger Baudelaire barna overalt

  SvarSlett