mandag 24. februar 2014

Ut på tur - bloggtur til Marokko


jegleser skal til Marokko med 12 andre reisebloggere, en fotograf og bloggeren som driver www.norskereiseblogger.blogspot.com. Vi skal reise i mars, og det blir et eventyr. Reiseprogrammet er ikke helt klart, men det er gitt noen signaler på at dette blir en tur to-remember. Jeg var i Marokko i julen og det ga skikkelig mersmak. I tillegg til selve turen blir det fantastisk å få reise med en gjeng som er like glad i å reise som meg selv. De andre bloggerne finner du her.

Forberedelsene er allerede i gang, og jeg har funnet frem igjen alle reisebøkene fra forrige tur. Samme dag som jeg fikk beskjed om at jeg var en av de heldige som fikk være med hadde jeg startet på det som skal bli fotobok fra julen. Det er mange fine bilder, her er noen snapshots.

hestedrosje og solnedgang

Kaktus mot blå vegg

Palmeblader

Røykdis på Djemaa el-Fna

Blogginnlegg om forberedelsene, boktips og turen kommer. Du kan også følge med på instagram #marokko14 eller følg meg på travelbugjhs.

9 kommentarer:

 1. Flotte greier! Det ser ut som om vi skal feire pappas 70 års dag i Marokko, og da tenker vi å bruke samme hotell som dere brukte i jula - så takk for tips. Og så skal jeg følge nøye med! Gørrspennanes som vi sier i Alta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kult! Vær tidlig ute, så får du en bra pris. Det er et knallbra hotel, helt ut av denne verden - vi trodde ikke våre egne øyne da vi så "rommene" - de var svære og lekre. Tips kommer!

   Slett
 2. Heldiggris! Vurderte å melde meg på, men jeg skal flytte den helga så da gikk d ikke ..var på kurs m Vagabond der for et par-tre år siden . .god tur:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ikke påmelding akkurat ;-)
   Jeg har hatt lyst til å bli med på kurset til Vagabond, er det noe noe du anbefaler?

   Slett
  2. Ja, jeg vet at det var mange om beinet, men de kalte det påmelding , eller søknad, første gang jeg leste om det i en epost jeg fikk, selv om det var bare en del som ble plukket ut. Ja, jeg anbefaler Vagabondkurset, mye å lære der, og så var det en fin blanding av kurssamlinger, og ut å gjøre oppgaver, og det sosiale. Thor Arne Hauer kjenner jo byen ut og inn, og vi var i hans hus og hadde samlingene. Jeg vet ikke om Hauer er medarrangør enda.. Helge Baardseth er en kjempekar da, med plenty erfaring som han øste av.

   Slett
  3. Ja, jeg er også begeistret for Baardseth, men har aldri truffet han. Får vurdere det - handler mye om å finne tid, og nå blir det to ganger Marokko på tre mnd, og listen over andre steder som det hadde vært artig å besøke er lang..

   Slett
 3. Hei!
  Så morsomt at du fikk være med, jeg sende inn ønsker om å få være med en annen gang(det passset ikke i mars). Skal bli morsomt å se hva dere har opplevd. Har vært rundt i marokko selv og synes det er et spennende land.
  God Tur, når den tid kommer.
  Den parken med det blå huset du har blde av var jeg i en gang, imponerende sted!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Jeg gleder meg, det blir hyggelig å treffe de andre. Og Marrakech er deilig - det blir godt med god mat, hyggelig folk, fin stemning og ikke minst: sol! Best av alt er kanskje at det er så nært, særlig nå når Norwegian flyr direkte.

   Slett