tirsdag 8. september 2009

Word 2007

Jeg har strevet noe fryktelig med nye Word. Så mye at jeg ikke har skrevet noe på lenge. Hver gang jeg har begynt å skrive har jeg blitt super-irritert av ikke å få til de ekleste ting. Som feks å få på retteprogrammet. Eller få inn sidenummer uten å være innom alt mulig annet merkelig først. Jeg har vært fullstendig hjelpeløs.

Men nå! I dag har jeg hatt et raskt og greit kræsjkurs. Word 2007 er jo genialt! Og slett ikke så komplisert og fremmed som jeg syntes. Så nå er det bare å leke seg frem til et tilfredsstillende nivå. Og begynne å skrive igjen.

5 kommentarer:

 1. Ja, nå venter vi noe riktig snadder fra denne kanten.

  SvarSlett
 2. Eg irriterer meg framleis grønn! Eg finner jo ingen av menyane lenger, og må bruke ctrl+bokstav for alt mogleg. Eg får med andre ord bare til dei tinga eg hugser bokstaven til...

  SvarSlett
 3. Kan du forresten hjelpe meg med å finne ut korleis eg kan klippe tekst frå eit dokument i 12 pt. Times New Roman til eit anna dokument med samme font (slik ein gjer når ein redigerer) utan at den innlimte teksten blir 11 pt Calibri i mellomtida. Det er jo heilt meiningslaust at tekstbehandlingsprogrammet skal drive å leve sitt eige liv på den måten - det forstyrrer jo tekstbehandlinga mi. *litt småfrustrert utpå kvelden*

  SvarSlett
 4. Hm. Nå har jeg word 2007 på jobben, og ikke hjemme hvor jeg er nå - men: jeg mener at kurslederen sa at Word 2007 hadde Calibri 11 pkt som standard. Det betyr at du antageligvis må endre fontene før du limer inn, evt ta merk alt for så å gå i rullegardinen og velge Times 12 pkt. Eller? Kanskje det ble for forenklet? Hvis dette ikke stemmer skal jeg sjekke det på jobben på mandag. Kankjse noen andre har andre forslag?

  SvarSlett
 5. Til nå har eg endra før eg limer inn. Likevel blir det Calibri i det nye dokumentet. Dermed må eg endre etter at eg har limt inn også.

  Det er ikkje så veldig farleg, bare litt irriterande.

  SvarSlett