onsdag 18. mars 2009

Berlin
Da er jeg nesten ferdig pakket og klar for en langhelg i Berlin. Med meg i sekken har jeg denne reiseguiden. Litt nervøs fordi jeg ikke har tatt med meg Lonely Planet, det er første gang jeg reiser uten den på veldig mange år. I tillegg har jeg sneket litt på Ståles blogg og bestemt meg for at vi skal ta 100-bussen - takk for tipset, Ståle.

I tillegg til reisehåndboken har jeg med meg Helle Helle's siste - som de skal snakke om på Litteraturhuset i morgen kveld - og hvis jeg ikke blir ferdig med den i kveld skal den leses på flyet ned. Så ettermiddagens hyggelige aktivitet er å finne annen litteratur som skal pakkes med.


Rapport fra Berlin og det annonserte besøket på fotoutstilling kommer neste uke.

Ha en strålende og fortsatt god uke!

6 kommentarer:

 1. God tur til Berlin, heldiggris!

  SvarSlett
 2. Lykke til i Berlin, en av mine yndlingsbyer. Jeg skal selv delta på en utstilling der i mai. Håper du kan litt tysk - tyskerne blir så glade da. Men de aksepterer greit å snakke engelsk med utlendinger.

  SvarSlett
 3. Bon voyage! Hygg Dem på Theater des Westens, og spis en Berlinerbolle for meg.

  SvarSlett
 4. God tur! Håper Berlin viser seg fra sin beste side.

  SvarSlett
 5. Jeg har spist berliner-boller og drukket deilig tysk øl. Våren var kommet, og tyskerne var blide. Jeg bodde for hundre år siden i syd-Tyskland og studerte tysk, men har ikke brukt tysken noe særlig etter det. I helgen fikk jeg virkelig kjørt meg - og tyskerne forsto (tilsynelatende) det jeg sa :-)
  Berlin er wonderbar!

  SvarSlett
 6. Tehme Melck: regner med at du legger ut mer info om utstillingen i berlin på bloggen din?

  SvarSlett