fredag 19. juni 2009

Første runde anbefalinger sommerlektyre - blandet drops

Sommerferien nærmer seg, og her er noen av mine tips for en vellykket lese-sommer! Første runde er blandet drops - og det skal være noe for enhver smak!Her er det ingen over, ingen ved siden! Denne må du få med deg! Utrolige Simon Stranger!! Hvis hr. Stranger leser dette: jeg ønsker meg veldig en bok om Peter! Hvem han var før han kom til Nem. Hvordan han var som ung, voksen mann - hvordan han traff kona si, hvordan han var som far. Vi får vite litt i boken, men jeg vil gjerne ha mer om denne sympatiske mannen. Litt i Jens Christian Grøndahl stil. Det hadde vært fanastisk! Min hemningsløse begeistring av boken utdypes her: MnemNeste på listen er Hus og Hjem av Helle Helle.
Dette er den boken jeg liker best av forfatteren, og den passer godt til dovne dager ved havet, i parken eller på sommer-fjellet. Fin størrelse å ta med i kofferten eller sekken! Andre aktuelle titler av Helle Helle: Ned til hundene.

The White Tiger
Denne boken, som også finnes i norsk oversettelse, er en av mange gode bøker fra India. For andre India bøker, prøv feks norske Sigmund Jensen's Hvite dverger. Svarte hullGod bok!

3 kommentarer:

 1. mnem - den skal jeg ta med i sommer! Takk!

  SvarSlett
 2. Hei, og takk enda en gang for rosende ord. Jeg holder faktisk på med noe slags bonusmateriale til Mnem. Du vet, de små gatene har ikke noen egne kapitler, noe som alltid har plaget meg. Vi får se om Peter dukker opp...:-)

  alt godt,

  simon

  SvarSlett
 3. Knirk: du kan glede deg!! Spent på å høre hva du syntes!

  Simon Stranger: Veldig, veldig hyggelig å få besøk av deg her på bloggen min! Jeg gleder meg til neste boken din, og gleder meg til å lese Den veven av hendelser vi kaller verden i sommer. Den har jeg "spart" - og har blitt fortalt at den er knallbra!
  Jeg ser frem til å forhåpentligvis møte Peter igjen. Uansett: bøker fra deg vil bli lest av undertegnede, med eller uten Peter!

  SvarSlett