onsdag 3. juni 2009

Litteraturblogg

I helgen skal jeg til København. En yndet beskjeftigelse når jeg er der er å ta noen turer i bokhandelen. Denne gangen har jeg ikke så mange danske titler på blokken, så jeg har surfet litt på nettet etter gode sider om dansk litteratur. I dag kom jeg over en glimrende side. Den kan brukes for å lete etter gode bøker, for å få anbefalinger og for å melde seg inn i litteraturgrupper. I tillegg kan man signe opp, slik at man får litteraturanbefalinger på sms. Man kan lage egne lister, og det er mulig å legge inn kommentarer. Bøkene er delt inn i ulike kategorier, som feks sommerlesning, danske bøker, magisk realisme, for å nevne noen.

Det er de danske folkebibliotekene som tilbyr denne tjenesten. Ta en titt på denne linken. Her er det mye snadder, både dansk og internasjonal litteratur! En god ide for norske folkebibliotek?

4 kommentarer:

 1. Anbefalingen er så ettertrykkelig notert at jeg har lagt den til i bloggen min.

  SvarSlett
 2. Glitrende tips! Denne skal jeg også legge lenke til fra bloggen min. Det er slike sider jeg liker å kjenne til når jeg er i lete-etter-bøker-modus :-)
  Takk skal du ha!

  SvarSlett
 3. Hei, jeg fant denne fine bloggen ved en tilfeldighet. Kan jeg få lov til å anbefale min egen bok, Magellans kors, som jeg utga på Juritzen forlag i januar?
  Den fikk skamros og terningkast 5 i VG.
  Men den har druknet i støyen fra kjendisforfatterne.
  Bestiller du den, og liker du den, håper jeg du vil anbefale den til andre!
  Takk for oppmerksomheten!
  Her en link til hjemmesiden min der boka kan bestilles:

  http://www.123hjemmeside.no/ROARSORENSENSHJEMMESIDE

  SvarSlett
 4. hei Roar/Azimut. Hvis du leser litt mer i bloggen min, vil du se at krim ikke er min greie. Men jeg ser at du får strålende anmeldelser, se fkes her:
  http://forfatterarena.blogspot.com/2009/02/magellans-kors-arets-krim.html
  Så da anmoder jeg om mine krim-lesende bloggvenner om å ta en titt på Magellans kors :-)

  SvarSlett