mandag 13. april 2009

Amazon.com - oppfordring til midlertidig boikottDet var med vantro og forskrekkelse jeg hørte på radioen i dag at Amazon - en av mine to hoffleverandører - har klart å forville seg ut i det totale mørke. Saken er at de har fjernet "støtende" litteratur fra sine bestselgersider. Disse såkalte støtende elementene er all litteratur som er relatert til skjeive tekster. Altså alt som er skrevet for, av eller om homofile og lesbiske. Unntaket er tekster som forteller hvordan homofili kan kureres! Det er noe av det mest udemokratiske og latterlige... Mens vi venter på at Amazon.com skal ta til vettet og gjøre seg verdig til å selge oss konsumenter på premisser som vi kan godta, oppfordrer jeg alle til å unngå kjøp fra Amazon. Og for de som lar seg opprøre: har du bestillinger inne hos Amazon: Avbestill!!

11 kommentarer:

 1. Nei, nå blei eg skuffa over Amazon. Så sneversynt!

  SvarSlett
 2. What? Er det 1. april?

  SvarSlett
 3. Jeg lar meg egentlig ikke opprøre av det. Synes bare det er en veldig merkelig handlemåte.

  SvarSlett
 4. Hæ? Dette hadde jeg ikke trodd om Amazon.

  SvarSlett
 5. Er det mulig ? i 2009?

  SvarSlett
 6. Var visst bare katalogiseringsfeil ;-)
  http://news-briefs.ew.com/2009/04/amazoncom-issue.html

  SvarSlett
 7. Signerer Bai sin kommentar! Det er for dårlig at en så stor aktør går hen og gjør noe slikt!

  SvarSlett
 8. Svenn: Vel - den kategoriseringsunnskyldningen er tynn. De sa først at de ikke ville støte kristne og foreldre. Welcome to America. Men hvis de endrer det så er jo det bra. Det tror jeg de må - folk har avbestilt bøker i haugevis. Konsumermakt! Also calles consumercitizenship. Knyttet til demokratisk påvirkning. Glimrende!!

  SvarSlett
 9. Rart land Usa. Så på nyhetene fra påskefeiring ved det hvite hus. Det ble nevnt at Obama spesielt hadde invitert homofile og lesbiske og deres barn. Han vil være inkluderende. Kanskje det hjelper på sikt...

  SvarSlett
 10. Enig. Det er et rart land. Et fantastisk land.

  SvarSlett
 11. Kjøper mye på amazon.co.uk , vet ikke om de har samme policy som den amerikanske avdelingen.

  SvarSlett