torsdag 30. mai 2013

Sarah Butler - Ti ting jeg har lært om kjærligheten

To ensomme mennesker som grubler over livet og kjærligheten. Hun er en reisende eskapist - altså en som reiser for å komme bort fra alt, han er en fyr som av uklare årsaker bor på gaten i London. Det viser seg snart at disse to har en relasjon, som minst sagt virker meget lite troverdig.

Litt "tyggegummi" bok, den smaker greit når du leser den, men mister etter en stund den gode smaken og man tygger videre i ren distraksjon. Svelg den eller spytt den ut, det spiller ikke så stor rolle.

Fin til å lese på flyet eller toget, ta den med på ferie - dette er en bok som underholder og som det er helt greit å sette igjen i en bokhylle på hotellet du bor.

Helt grei - anbefales/anbefales ikke - det er helt avhengig av hvilke forventninger du har og hva du ønsker deg. Kombiner gjerne med en bok til hvis du skal på tur, med litt mer "tyngde".

1 kommentar:

  1. Noen ganger er det greit å lese slike bøker, men som du skriver; det kommer helt an på situasjonen. Hvis språket er platt og klisjéaktig blir jeg altfor irritert og kan like gjerne legge den fra meg.

    SvarSlett