søndag 8. februar 2009

Travelt

Det er en litt i overkant travel hverdag for tiden, men i går kom det to etterlengtede titler i posten. Det er Jens Christian Grøndahl Fire dager i marts og Patricia Duncker Forhekset af Foucault. Jeg tar en litt rolig uke på bloggfronten, men kommer tilbake så snart jeg har lest disse. Uken settes av til skriving og lesing av hermenutikkens "mestere", Gadamer og Ricoeur. Etter det kan livet igjen gå sin gang, med blogging, kokkelering på kjøkkenet, skiturer og alt det som gjør livet verdt å leve. Men litt lesing på sengen skal det settes av tid til - hvis ikke risikerer jeg å falle ned i en dyp eksistensiell krise - blir for traurig å kun leve i dette livet. Lesingen er den beste eskapisme som kan foreskrives.

3 kommentarer:

 1. Du imponerer meg stadig med alle bøkene du leser! Hvor mange leser du i måneden for eksempel?
  God uke!

  SvarSlett
 2. Dunckers bok köar jag på på mitt bibliotek, ser fram emot se vad du tänker om den. En kollega pratade oemotståndligt gott om den... Lycka till med veckans utmaningar!

  SvarSlett
 3. Lille Søster. Det varierer litt, men på gode uker leser jeg gjerne tre stykker. På litt traurige uker - som denne - er jeg glad hvis jeg kommer gjennom en. Men jeg tar av Tv-en, og da er det nesten ikke grenser for hva man får tid til :-) Og det er selvsagt noen bøker som tar lengre tid enn andre.

  Hermia! Det var du som tipset meg om Dunckers bok. Takk! Så langt er den fantastisk :-)!! Jeg skal finlese bloggen din for å finne flere gode tips!

  SvarSlett