tirsdag 18. desember 2012

Monika Peetz - Syv dager med tirsdagsdamene

Eva, en av fem flotte tirsdagsdamene sliter med vekten og savnet etter å vite hvem faren er. Etter å ha funnet brev i skapet til sin håpløse, hippimamma, tror hun at svaret på hvem faren er kanskje ligger i borghotellet Achenkirch. Dermed er destinasjonen bestemt, det blir 7 dager på hotellet for damene. Utfordringen (og komikken) er at dette er et hotel folk kommer til for å faste. Scenen er satt for nye intriger, konflikter og hverdagseksistensielle utfordringer.

Peetz klarer å følge opp bok nummmer en. Vi blir enda bedre kjent med disse fargerike damene, og jeg har kommet dithen at jeg har likes og dislikes i gruppen. Noen av disse damene er helt fabelaktige.

Feel good på sitt beste, unn deg noen kvelder med disse damene! Og kanskje fasting ikke er så dumt, når alt kommer til alt? Jeg skulle gjerne tatt en tur med en farverik bukett venninner. Og det er noe av det som gjør disse bøkene så festlige - vi kjenner oss igjen i mye av det som skjer i bøkene. Destinasjonen er som i forrige bok et sted som "er i tiden", dog en litt annen form for den mer tradisjonelle spa-turen mange venninner og venninneklubber reiser til.

Faren til Eva? Det var ikke så ille når alt kom til alt. Og ja, hun gikk ned i vekt. Mission completed!

Mer, Monika Peetz! Vi vil ha mer!

God bok!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar